header image

ODRŽANI ZBOROVI GRAĐANA U ORAHOVCU I PERASTU

18.12.2019.
blog image
U ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine, u MZ Orahovac održan je Zbor građana u prostorijama Doma kulture u 17 časova. Zboru je prisustvovalo 33 punoljetnih građana sa prebivalištem na području ove mjesne zajednice, koji su jednoglasno usvojili izvještaj o radu I finansijski izvještaj prethodnog saziva Savjeta, a nakon toga glasanjem donijeli odluku da novi Savjet MZ Orahovac broji 5 članova.
U Savjet MZ Orahovacj su izabrani: Željko Grubačević, Vladimir Vukasović, Vukica Gopčević, Đorđije Radanović, Budimir Vukasović, Danila Gopčević i Biljana Gopčević. Savjet MZ Orahovac će u roku od 8 dana od dana održavanja Zbora, održati konstitutivnu sjednicu na kojoj će izabrati predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta MZ Orahovac.
 
U Nadzorni odbor izabrani su: Stanislava Gopčević, Ratko Vukotić i Žarko Gopčević.
 
Takođe, u ponedeljak 16. decembra 2019. godine, Zbor je održan i u MZ Perast, u prostorijama Mjesne zajednice u 19 časova.
 
Zboru je prisustvovalo 66 punoljetnih građana sa prebivalištem na području MZ Perast. Prezentovani izvještaj o radu i finansijski izvještaj MZ Perast za prethodni period, građani većinom glasova nijesu usvojili. Takođe, većinom glasova prisutnih građana, Zbor je donio odluku da novi Savjet MZ Perast broji 5 članova.
 
U Savjet MZ Perast, tajnim glasanjem, izabrani su: Ivan Rosić, Mladen Dabižinović. Antonia Ulčar, Zora Kovačević i Marko Lindi. Na konstitutivnoj sjednici Savjeta, održanoj odmah nakon Zbora, jednoglasno su uzabrani Mladen Dabižinović za predsjednika Savjeta MZ Perast, i Marko Lindi za zamjenika predsjednika.
U Nadzori odbor izabrani su: Mario Brainović, Nikica Dabović i Đorđe Bubonja..