Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

OTVARANJE BAZENA 15. MARTA 2020.

07.11.2019.
OTVARANJE BAZENA 15. MARTA 2020.

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović obišao je danas radove na rekonstrukciji zatvorenog bazena ,,Nikša Bućin“ i susreo se sa izvršnim direktorom Dejanom Gardaševićem i inž. Barbarom Pilastro Delević. Oni su upoznali predsjednika Aprcovića sa radovima koji se trenutno izvode, ali i sa radovima koji se planiraju u narednom periodu.
 
Predsjednik Aprcović je napomenuo šta ovaj bazen znači za sve Kotorane, ali i crnogorski sport uopšte. Njega je interesovalo kada će bazen biti otvoren.
 
,,Termotehnika je završena i sada čekamo rok za isporuku onoga što je neophodno za teretanu, klima komore, postavljanje sjedišta i keramike. Fasada će biti završena do 1. decembra i ulazimo u finalizaciju radova,“ najprije je kazao izvršni direktor Dejan Gardašević.
 
,,Nažalost, nijesmo ispoštovali termin. Moram napomenuti da smo od 22. februara molili da nam se obezbijedi mjesto za odlaganje otpada, ali, sve do kraja jula ove godine, niko nije imao sluha za nas ,“ istakao je Gardašević. On je dodao da nije bilo moguće nastaviti radove dok je gradilište bilo zatrpano otpadom, uz sve dodatne probleme i to: mijenjanje cijevi i njihovo postavljanje, demontaže djelova koji se ne mogu iskoristiti, kao i vraćanje i nabavka nove klima komore zbog toga što je poručena bila prevelika za predviđeni prostor.
 
,,Izgubilo se dosta vremena i dolazimo do faze kada se radovi privode kraju. Bazen će biti otvoren 15. marta 2020. godine,“ zaključio je izvršni direktor Dejan Gardašević.
Predsjednik Aprcović je obišao i Sportsku dvoranu u Škaljarima.
 
Gradilište, koje je bilo zatvoreno više od tri godine se priprema za nastavak izvođenja radova. Kako bi se moglo pristupiti zanatskim radovima unutar dvorane, a u dogovoru sa projektantima i izvođačem, u narednih 15 dana steći će se svi neophodni preduslovi da se krene sa zatvaranjem sportske dvorane.