Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

RENOVIRANJE PODRUČNOG ODJELJENJA U PERASTU

21.02.2020.
RENOVIRANJE PODRUČNOG ODJELJENJA U PERASTU

U PO Perast OŠ „Veljko Drobnjaković“ Risan danas u 11 h je priređena mala svečanost za sve one koji su pomogli renoviranje područnog odjeljenja u Perastu.
Ova godina je posebno značajna za ovu školu, jer je u znaku velikih investicija. Svi koji su danas bili tamo prepoznali su trud i rad i dali svoj doprinos u renoviranju područnog odjeljenja u Perastu i, samim tim, uticali na poboljšanje uslova za rad, a boravak mališana učinili prijatnijim.

,,Možemo se pohvaliti odličnom saradnjom sa pojedincima sa ovog podneblja i u ime kolektiva škole i učenika upućujemo zahvalnost: Don Srećku Majiću, porodici Stefanović, Ljiljani Skladani, Liliani Glyn, Debori S. Prutzman, Ani Lindi, Miroslavu Ulčar, Milici Travar, Nikoleti i Novici Krivokapić, Ani i Draganu Mustur, Niku Daboviću i posebno nastavnici muzičke kulture Antoniji Tini Ulčar koja je animirala svoje sugrađane i ličnim primjerom pomogla navedenu akciju", kazala je direktorica škole Slavka Mirković.

Akciju su podržali brojni sponzori: TO Kotor, JKP
Kotor, Ship Travel „Dado“ Perast, Pomorski muzej Kotor, Studentski dom, NVO Expeditio, Društvo prijatelja grada Perasta, Boat rental „Luna“ Perast, Hotel „Nauta“ Perast, DVD „Bogoljub Brezić“ Perast, Hotel „Admiral“ Perast, Palace Jelena – Perast, Weber, Drvomont, Brokva, Aquamont d.o.o. i Opština Kotor. Svečanom koktelu je prisustvovala Sekretarka za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor gospođa Marina Dulović.

Samo za stolariju Direkcija je izdvojila 28 500 eura. U matičnoj školi je završeno renoviranje stolarije, a u planu je rekonstrukcija fiskulturne sale.

,,Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo u cilju stvranja još boljih uslova za život i rad naših učenika", zaključila je Mirković.