header image

JOKIĆ PRIMIO U ZVANIČNU POSJETU MLADE VATERPOLISTE

17.09.2021.
blog image
Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić ss saradnicima, primio je danas u zvaničnu posjetu, Kotorane, članove mlade vaterpolo reprezentacije Crne Gore koji su na nedavnom Svjetskom prvenstvu osvojili bronzu.
Selekcija je tokom čitavog prvenstva pokazala izuzetan kvalitet u igri i time potvrdila odličan rad u prethodnom periodu.
Bronzanu medalju osvojili su kotorani: Alen Isljamović, Vuk Drašković, Đorđe Stanojević, Miroslav Perković (Primorac), Vasilije Marinković, Marko Mršić, Marko Milić, Petar Vujošević (Cattaro), treneri Uglješa Brguljan i Miodrag Matković, Vasko Vučković, kao i Vladimir Dedović doktor reprezentacije.
Čestitajući na velikom uspjehu, koji je mnogostruko značajniji imajući u vidu probleme i napore sa kojima su se naši vaterpolisti suočavali prethodnih godina trenirajući u bazenima susjednih gradova, predsjednik Jokić je prisutne informisao o završnim aktivnostima i  skorom otvaranju bazena u Kotoru.
Jokić se posebno zahvalio trenerima, vaterpolistima, roditeljima na strpljenju i istrajnosti tokom svih ovih godina i na rezultatima koje su postizali u izuzetno teškim uslovima treniranja i na taj način uspjeli da sačuvaju vaterpolo tradiciju našeg grada kao rasadnika svjetskog vaterpola.
Uz predsjednika Jokića, bronzane momke su pozdravili i uručili im prigodne novčane nagrade potpredsjednici Opštine, Siniša Kovačević i Nebojša Ševaljević i  kao i sekretarka za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tatjana Kriještorac.