header image

REAGOVANJE NA TEKST SA NASLOVOM - JOKIĆ NALOŽIO UKLANJANJE CRNOGORSKE ZASTAVE SA KOTORSKIH BEDEMA, RAZLOG NEPOZNAT

18.05.2021.

Poštujemo zakone i simbole, a patriotizam ne mjerimo dubinom džepa

Kotor je okićen povodom Dana nezavisnosti, a predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić je danas u susret ovom državnom prazniku otvorio izložbu slika u Galeriji solidarnosti, te i tim činom, kao i svojim radom, kako sada tako i mnogo puta do sada pokazao da Opština Kotor, on kao njen predsjednik i rukovodstvo Opštine poštuju državne praznike i državne simbole.

Zbog prošlogodišnje nabavke zastava na način na koji je to radilo tadašnje rukovodstvo, veliki dio istih je oštećen, uništen ili zapaljen 13. jula prošle godine, pa je zastava postavljena na kotorske bedeme isključivo kako bi se provjerilo njeno stanje.

Takođe, predsjednik Opštine nije dužan da se u toku radnog vremena, dok je na sastancima, javlja na privatni telefon, već mu se bilo kakvo pitanje može uputiti mejlom, njegovoj službi za odnose s javnošću ili kabinetu, kao što je cijenjena novinarka i uradila danas u toku dana ali drugim povodom.

Predsjednik Opštine Kotor i rukovodstvo Opštine neće dopustiti da njihov patriotizam mjere oni kojima patriotizam leži isključivo u džepu, poput Petrosa Statisa i njegovog medijskog koncerna.

S patriotizmom se rodiš i nosiš ga u srcu, poštujući ono čemu su te kući naučili, a oni koji ga mjere po dubini džepa to nikada neće shvatiti.

Kabinet predsjednika Opštine Kotor