header image

JOKIĆ PRIMIO U POSJETU ČLANOVE JIU - JITSU REPREZENTACIJE CRNE GORE

11.11.2021.
blog image
Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, primio je danas u posjetu članove Jiu-Jitsu reprezentacije Crne Gore, Vedranu Praščević, Stefana Ćorovića i Filipa Popovića, koji su na nefavno održanom Svjetskom prvenstvu Jiu-Jitsua u Abu Dabiju ostvarili jednu zlatnu i dvije bronzane medalje.

Sastanku sa mladim sportistima i njihovim trenerima Oliverom Simović, Mirjanom Martinović i Miljanom Crepuljom, su osim predsjednika Jokića prisustvovali i Tatjana Kriještorac, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, kao i Dejan Ognjanović, savjetnik za sport.

Jokić je čestitao na osvojenim medaljama i istakao značaj upornosti, istrajnosti i ljubavi koju ovi mladi sportisti imaju prema borilačkoj vještini ju-jitsu.

Po riječima trenera, ostvareni rezultat je posebno značajan kada se imaju u vidu uslovi u kojima se trenira i koji su daleko od zadovoljavajućih.

Rukovodstvo Opštine je preuzelo obavezu da sagleda mogućnosti na koji način bi se, u pogledu uslova, podigao nivo kvaliteta rada mladih takmičara i izrazilo nadu da će pronalaženjem istih podstaći još veći broj djece i mladih da se bave sportom i da postižu ovakve zadivljujuće rezultate.