header image

PREDSJEDNIK OPŠTINE KOTOR, VLADIMIR JOKIĆ OTVORIO MANIFESTACIJU “OD BOŽIĆA DO BOŽIĆA“

23.12.2021.
blog image
"Svako od nas bez obzira na svoje trenutne poteškoće, ima dobru nadu za iduću godinu" - kazao je Jokić
 
 
Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, večeras je u Kulturnom centru "Nikola Đurković" otvorio svečanu manifestaciju "Od Božića do Božića". Koncertom Gradske muzike, počela je prema njegovim nadanjima poslednja godina koja se dočekuje obilježena epidemijom. Osim predsjednika Jokića, događaju su prisustvovali i potpredsjednici Opštine Kotor Siniša Kovačević i Nebojša Ševaljević, predsjednica SO Kotor Maja Mršulja, v.d. direktora Turističke organizacije Kotor, Jovan Ristić i sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, Tatjana Kriještorac.
- Vjerujem i nadam se sa je ovo poslednju put da imamo manifestaciju uslovljenu epidemijom i da ćemo narednu Novu godinu i božićne praznike proslavljati po starom normalnom, a ne po novom normalnom.
Zahvalan sam svima koji su uzeli učešće u tome da praznike obilježimo na način na koji se treba obilježavati. Nije pitanje u tome da se ova manifestacija održi reda radi i da bi se neko malo proveselio,
pitanje je slanja prošle godine u prošlost i dočekivanja nove, bolje, zdravije, sigurnije, srećnije. Pitanje je nadanja čovjeka, a znam da svako od nas bez obzira na svoje trenutne poteškoće ima nadu za dobru iduću godinu. To je ono sto drži čovjeka, nada u bolje sjutra. Zato, zbog te nade, proglašavam manifestaciju "Od Božića do Božića" otvorenom - poručio je Jokić.