Kotor

POTPISIVANJE MEMORANDUMA O SARADNJI

02.07.2022.
Direktori JU Resursnog centra za sluh i govor "Dr Peruta Ivanović"  i Škole za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje iz Sarajeva, Nedjeljko Moškov i Inga Biščević, potpisali su Memorandum o saradnji između ove dvije institucije. Razmjena iskustava kako između stručnog kadra tako i između polaznika škola, doprinijet će  podizanju nivoa rada obje institucije.
Djeca i nastavnici iz Sarajeva ovih dana gosti su grada Kotora. Zajedničkom inicijativom Benjamine Karić, gradonačelnice Sarajeva i Vladimira Jokića, predsjednika Opštine Kotor, borave u Kotoru tokom održavanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu, gdje će pored  upoznavanja sa znamenitostima grada, aktivno učestvovati u festivalskim radionicama, prisustvovati predstavama i ponijeti najljepše uspomene sa iskrenom željom da se ova saradnja nastavi i proširi.
Upravo današnje potpisivanje Memoranduma o saradnji dvije škole i dogovoreni konkretni vidovi saradnje, još jedan su garant uspjeha i nastavka ovog projekta. Potpisivanju su prisustvovali i Nebojša Ševaljević, potpredsjednik Opštine Kotor i Vedad Deljković, član Vijeća grada Sarajeva.