header image

ODRŽAN PANEL DISKUSIJA ZA MLADE

12.08.2021.
blog image
Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor obilježio je Međunarodni dan mladih, programom koji je realizovan od 5. do 12. avgusta.
Panel diskusija na temu “Uključivanje mladih u javni život, posebno u donošenju odluka na lokalnom nivou” održana je danas u press sali Kulturnog centra “Nikola Đurković”.
Diskusiju su vodile: Madalena Martinović i Snežana Stevović Janković, savjetnice u Sekretarijatu za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor i Aleksandra Tomović urednica programa za mlade u Kulturnom centru „Nikola Đurković”.
Polaznici su bili učenici i učenice osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore i volonteri nevladinih organizacija, a učestvovale su i Slađana Mijanović iz Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, Ksenija Stanković ispred Kulturnog centra, te Ljiljana Drašković, učiteljica u OŠ “Ivo Visin” na Prčanju.
Podsjetimo, Međunarodni dan mladih je godišnji međunarodni događaj, koji se obilježava 12. avgusta, a prvi put je obilježen 2000. godine.

Izvor - Radio Kotor