header image

ЧЕСТИТКА ГРАЂАНИМА ЗА 21. НОВЕМБАР

21.11.2021.

Драге суграђанке и суграђани,

У име Скупштине општине и у своје лично име, честитам „21. Новембар“ , дан Општине Котор.

У Граду ријетко богатог историјског наслеђа, мултивјерске и културне препознатљивости, понос је и привилегија живјети. Празник нашег града, 21.Новембар, буди изнова поштовање и пијетет за све оне који су свој живот уткали  у најскупљу ријеч – слободу, а како би будуће генерације у миру и благостању доприносиле развоју града и његових природних посебности.

У времену глобалне здравствене пошасти, уважимо труд свих грађана, запослених, служби и институција у пружању помоћи и бриге у очувању здравља и живота сваког грађанина, искажимо солидарност, у циљу превазилажења тешког периода, који ће, заједничким напорима, остати иза нас.

Брижњиво баштинимо значај града, члана свјетске UNESCO листе, чувајмо његове природне потенцијале, културно и историјско наслеђе, дубоко свјесни вриједности и љепоте која нам је дата животом у Котору!

Још једном, честитам празник града, а свима који славе Светог Архангела Михаила – Аранђеловдан и Госпу од здравља, желим срећну славу, да је у миру и здрављу  проведете, окружени својим најближима.

 

С поштовањем,

Предсједница Скупштине,

Маја Мршуља