header image

PREDSJEDNIK APRCOVIĆ POŽELIO SREĆU NOVIM GENERACIJAMA

02.09.2019.
blog image

Dobrodošlicu prvacima i ostalim učenicima Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić" i Osnovne škole „Njegoš” poželio je predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović. „Ove godine su besplatni udžbenici za učenike do petog razreda, a vjerujem da ćemo naredne godine obezbijediti besplatne udžbenike za svih devet razreda. Želimo da kao lokalna zajednica pomognemo i roditeljima i vama", kazao je predsjednik.
On je istakao da ga posebne emocije vezuju za Osnovnu školu „Njegoš” jer je upravo tu sticao svoja prva znanja i da osnovna škola predstavlja stepenicu ka onome što želimo da budemo u budućnosti. Predsjednik Aprcović je podsjetio da Osnovna škola „Narodni heroj Savo Ilić" predstavlja temelj u osnovnom obrazovanju na nivou Kotora iz razloga što su iz ove škole izlazili dobri gimnazijalci, studenti i ljudi.
Predsjednik je poželio sreću svim učenicima i podsjetio na kvalitetan nastavni kadar koji se mora poštovati, a oni su tu da učenicima pomognu i olakšaju školovanje. „Želim vam puno uspjeha i da roditelji i učitelji budu ponosni na vas,” poručio je predsjednik Aprcović.