header image

NA ZAJEDNIČKI RAČUN NKT OPŠTINA KOTOR UPLATILA 10 000 EURA

23.03.2020.
blog image
Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović donio je odluku da se na zajednički račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, uplati iznos od 10 000 eura, iz stalne budžetske rezerve Budžeta Opštine Kotor za 2020. godinu.
,,Napori države i svih njenih institucija, ali i ozbiljnost situacije razlozi su zbog kojih smo se odlučili na ovaj korak. Životi naših građana su najvrijedniji i jako je važno da se ujedinimo i da svako, u skladu sa svojim mogućnostima, učestvuje u ovoj borbi“, najprije je kazao prvi čovjek grada.
On je dodao i da je ponosan na sve što je urađeno do sada, na jedinstvo i odgovornost koji su ključna karika u ovakvim trenucima.
,,Apelujem na sve sugrađane da prate preporuke i poštuju mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, jer jedino tako možemo spriječiti širenje zaraze, ali i sačuvati zdravlje svih nas“, zaključio je predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.
Takođe, čelnici firme Briv Construction, su nakon razgovora sa predsjednikom Aprcovićem, danas uplatili 20 000 eura na zajednički račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. Briv Construction je izvršio i donaciju JZU Specijalnoj bolnici  ,,Vaso Ćuković“ u Risnu, u smislu nabavke potrebne opreme.
Ovim putem zahvaljujemo se Briv construction-u na iskazanoj društvenoj odgovornosti u ovim izazovnim vremenima.