header image

PREDSJEDNICA SO I POTPREDSJEDNIK OPŠTINE NA DANU OŠ NJEGOŠ

03.06.2022.
blog image
Predsjednica Skupštine opštine Kotor, Maja Mršulja i potpredsjednik Opštine, Siniša Kovačević prisustvovali su juče Danu OŠ "Njegoš".
Potpredsjesnik je ovom prilikom pozdravio prisutne đake i nastavnike i kazao da mu je posebno zadovoljstvo što je prisutan posebno ako se uzme u obzir činjenica da je i sam bio učenik te škole.
"Čestitam školi na svim uspjesima, OŠ "Njegoš" baštini dugu tradiciju kotorskog i bokeljskog školstva.
Čestiram učenicima polumaturu i želim im srećan nastavak školovanja u srednjim školama, onima koji ostaju još koju godinu, želim uspješan nastavak obrazovanja sa nastavnicima".
Kovačević je prisutnim učenicima takođe kazao da su rezultati koje postižu značajniji jer rade u lošim uslovima, za koje nisu krivi uprava škole i nastavnici nego oni koji se bave politikom.
"Opština će učiniti sve u granicama svojih mogućnosti da se poboljšaju uslovi. Nadam se da će i država i nadležno Ministarstvo prepoznati ovaj dugogodišnji problem. Mi političari volimo da se hvalimo Evropom i da pripadamo civilizovanim zemljama ali moramo početi od obrazovanja i školske infrastrukture ako hoćemo da stanemo u red sa civilizovanima", poručio je on.