header image

PREDSJEDNIK APRCOVIĆ ZAHVALAN VOLONTERIMA

26.03.2020.
Uz pomoć volontera organizuju se gotovo sve programske aktivnosti.
Naime, juče je na području kotorske opštine podijeljeno preko 160 paketa licima koja su na spisku Opštine Kotor i Centra za socijalni rad. Kako je istakao prvi čovjek Kotora Željko Aprcović, pored svih preuzetih mjera u cilju sprečavanja širenja korona virusa, posebno se mora voditi računa o porodicama u stanju socijalne potrebe.
 
,,U ovim trenucima treba misliti na sebe, ali ne zaboraviti druge. Želim da se zahvalim svim zaposlenim u kotorskoj Opštini, ali i našim sugrađanima koju su juče dobrovoljno izdvojili svoje vrijeme kako bi pomogli u dodjeli paketa", kazao je predsjednik Aprcović.
 
Dragocjeno je to što volenteri rade i koliko su korisni za društvenu zajednicu. Ovim putem se zahvaljujemo:
Sonji Seferović, Nikoli Mršulji, Vladanu Pejoviću, Nikoli Banićeviću, Ani Lindi, Milici Tomović, Jeleni Vukašinović, Olji Radonjić, Kristini Sestak, Dušku Peroviću i Đuru Kašćelanu.
Takođe, tu su i naši sugrađani koji nam zaista služe za ponos svojim volonterskim aktivnostima: Ranko Borozan, Dušanka i Anastazija Petrović, Miro Sestak, Josip i Edo Semerad, Mićko Abramović, Veljko Jovanović, Darko Jovićević i Andrija Praci.
Zahvaljujemo se svim predsjednicima koji su na različite načine pomogli u cilju evidentiranja lica kojima je pomoć neophodna. Posebno se zahvaljujemo MZ Stari grad na čelu sa Draganom Knežević, MZ Dobrota II i bezrezervnoj pomoći Biljane Pavličević i Zdenka Zarila, kao i MZ Muo na čelu sa Mišom Krivokapićem koji su pomagali našim volonterima da se lakše i brže snalaze na terenu.
 
Apelujemo na sugrađane da #ostanudoma i poštuju preporuke NKT. Kako su nam kazali iz volonterske grupe "Kotorsko srce" na području naše opštine na raspolaganju je oko 100 volontera.