Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

PRIJEM NAJBOLJIH STUDENATA I UČENIKA IZ KOTORA U SUSRET DANU OPŠTINE

20.11.2023.
PRIJEM NAJBOLJIH STUDENATA I UČENIKA IZ KOTORA U SUSRET DANU OPŠTINE
Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić je danas sa predsjednicom Skupštine opštine Majom Mršuljom i potpredsjednicima Opštine Sinišom Kovačevićem i Nebojšom Ševaljevićem primio najbolje učenike i studente iz Kotora. Prijem se tradicionalno održava svake godine povodom obilježavanja 21. novembra - Dana opštine Kotor. 
 
Sa profesorom Pomorskog fakulteta doc.dr Stevanom Kordićem prisustvovali su studenti Dijana Radović i Marko Konjević dok sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, svečani prijem su uveličale studentkinje Milica Medojević I Anica Igumanović u pratnji  saradnice u nastavi, Milice Katnić.
 
Ispred JU "Gimnazija" Kotor prisustvovala je profesorica Ruža Soldo sa učenicima Stefanom Popovićem i Nikolom Kovač.
 
Muzička škola "Vida Matjan" imala je svoje predstavnike, Laru Pavičević i Damjana Džeferdanovića uz prisustvo profesorice  Aleksandre Lazović.
 
Iz  Pomorske škole učenici koji su predstavili svoja postignuća su Popović Milan i Đinović Nikola u pratnji profesorice Gopčević Slađana.
 
Predstavnici OŠ "Veljko Drobnjakovć" Risan bili su učenici Nina Jovanović i Aleksandar Vidović sa nastavnicom Milicom Subotić.
 
Iz OŠ "Ivo Visin" Prčanj, sa profesoricom CSBH jezika, Sanjom Danilović prijem su uveličali
Tamara Ćetković I Danilo Rusković.
 
JU Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“  sa ponosom je predstavio svoje učenike Ivana Šćekića i Milenu Jurišević, koji su bili u pratnji vaspitača.
 
JU OŠ “Nikola Đurković” -Radanovići imala je svoje predstavnike Nikoliju Šehovac i Petra
Ercegovića u pratnji profesorica Jelene Vukadinović i Dragane Kandić.
 
Ni iz OŠ “Njegoš“ nisu izostali učenici sa priznanjima, a to su Nikola Orelj i Ksenija Kovačević u pratnji nastavnice engleskog jezika Dijane Francesković.
 
Svoje predstavnike Mariju Pasinoivić i Nikolasa Katharosa imala je i OŠ "Savo Ilić" koji su došli sa nastavnicom Vesnom Ivanović.