header image

PRIJEM UČENIKA I STUDENATA UOČI 21. NOVEMBRA

20.11.2021.
blog image
Prijem učenika i studenata koji su u prethodnoj godini imali zapažene rezultate u školovanju, priređen je u Sali palate Bizanti. U svom pozdravnom obraćanju, predsjednik Vladimir Jokić je istakao značaj obrazovanja kao temelj budućnosti kako lične tako i društvene.
"Vi ste dragi učenici i studenti zalog naše budućnosti i upravo iz tog razloga mi vam moramo biti podrška - dati vam krila i ostaviti otvorena vrata da se vratite kad poželite i svojim znanjem obogatite i gradite ovo društvo."
Prisutnima se obratila i pozdravila ih predsjednica Skupštine Maja Mršulja, koja je zajedno sa potpredsjednicima Sinišom Kovačevićem i Nebojšom Ševaljevićem izrazila  posebno zadovoljstvo što je danas u Skupštinskoj sali imala priliku ugostiti ovakvu mladost, pamet, ljepotu i čistotu.
Prijemu su prisustvovali učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Kotor :
Bogdan Petrović, Dajana Knežević, Mia Filipović,Elena Simović, Anđela Vulović, Nina Vuković, Lazar Pavlović, Darko Ćosović,Irena Krivokapić,Lazar Mikijelj, Anja Kašćelan,Martina Vujović, Andrea Češić i Vaso Češić, Kristina Miljenović.
Učenici srednjih škola:
Kristina Kamenarović, Anja Đukanović, Radovan Orbović, Boris Božović, Jovana Šuica, Vjera Radulović, kao i studenti Nikola Lompar, Dino Jonuz, Agnia Mrkaić, Anđela Mirotić.