header image

Projekat „Pomoć solarne rasvjete u Crnoj Gori“

28.10.2013.
blog image

U sklopu realizacije projekta Narodne Republike Kine „Pomoć solarne rasvjete u Crnoj Gori“, danas su u posjeti predsjednici Opštine Kotor, Mariji Ćatović, boravili Generalni menadžer kompanije Chinalight Solar Co., Ltd, Dong Guanghong i Direktor kompanije R&D Central, Duan Ye. Kompanija Chinalight Solar Co., Ltd, je izabrana od strane kineske Vlade kao izvođač projekta, koji će se realizovati u opštinama Kotor i Cetinje.  


Predsjednica Ćatović iskoristila je priliku da se zahvali Vladi NR Kine i kineskom narodu na donaciji. Saopštila je da će Opština Kotor pružiti svu potrebnu podršku kako bi se realizovao ovaj projekat od velikog značaja za razvoj opštine: „Sve opštinske službe, u čijoj će nadležnosti biti segmenti realizacije ovog posla, radiće brzo i kvalitetno, te biti u stalnoj komunikaciji sa pomenutom kompanijom“, kazala je Ćatović.

 

General menadžer kompanije Chinalight Solar, Dong Guanghong, izrazio je zadovoljstvo što na ovom projektu može raditi sa kvalitetnim saradnicima iz Opštine Kotor. „Kompanija Chinalight Solar Co., Ltd, je kompetentna za obavljanje ovog posla i u svom radu zadovoljava sve potrebne standarde, što je garant da će posao biti obavljen kvalitetno“.

Zaključeno je da će se kontakti između nadležnih službi u Opštini Kotor i Chinalight Solar Co., Ltd nastaviti, kako bi se na obostrano zadovoljstvo pomenuti projekat realizovao.