Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Konkurs za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u opštini Kotor

12.02.2015.
 Konkurs za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u opštini Kotor

Konkurs za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih finansiranju nevladinih organizacija u opštini Kotor za 2015.godinu otvoren je 10. februara, 2015 godine i trajaće 30 dana. Na Konkurs se mogu prijaviti sve zainteresovane NVO sa područja opštine Kotor kao i NVO sa sjedištem van Kotora ukoliko se njihov projekat realizuje na područiju ove opštine, a imaju sporazum o partnerstvu sa NVO iz Kotora.

Prioritet u odobravanju projekata nadležna Komisija daće projektima iz oblasti:
- rješavanja problema u oblasti socijalnih i humanitarnih djelatnosti i potreba osoba sa invaliditetom;
- rješavanja problema djece i mladih;
- unapređenja kulturne baštine.
Budžetom Opštine Kotor za 2015. godinu, opredjeljeno je 25.000 eura, koje su namjenjene za finansiranje nevladinih organizacija putem Konkursa.
Prijave na Konkurs sa projektom i pratećom dokumentacijom podnose se Građanskom birou Opštine Kotor, zaključno sa 11.03.2015. godine, u zatvorenoj koverti na adresu Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor, putem pošte ili neposredno, na predviđenom obrascu prijave projekta (aplikacionoj formi) koji se mogu dobiti u Građanskom birou Opštine Kotor, na sajtu www.opstinakotor.com i www. radiokotor.com. 
Nakon objavljivanja Konkursa, Komisija za raspodjelu odrediće jedan dan "Dan otvorenih vrata" tokom kojeg će se zainteresovani NVO informisati o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti savjetnici za NVO, Madaleni Jovanović, putem e-maila kultura.nvo@opstinakotor.com ili na telefon 032 325 874.

PRILOG: KONKURS za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih finansiranju NVO u Opštini Kotor za 2015