header image

HUMANITARNA AKCIJA U RISNU

07.04.2021.
blog image
Opština Kotor, u saradnji sa kompanijama Mega Promet d.o.o. Budva i Imlek Boka d.o.o. Kotor obezbijedila je pomoć najugroženijim porodicama na teritoriji Risna. Svjesni nepovoljne materijalne situacije i otežanih uslova života prouzrokovanih pandemijom virusa COVID 19, udruženim snagama sa društveno odgovornim kompanijama težimo pomoći našim sugrađanima.
Predstavnik kompanije Mega Promet d.o.o., g-din Darko Vorotović je, u prisustvu predstavnika Mjesne zajednice Risan i Opštine Kotor, g-đe Adrijane Petričević, g-dina Miloša Ilića i g-dina Jovana Ristića, uručio pakete pomoći za sedamnaest porodica.
Uključivanje cjelokupne zajednice, kao i pojedinaca koji mogu doprinijeti je ključno kako bismo zajedno prebrodili krizu.
Važno je istaći da se kompanija Mega Promet d.o.o. i ranije odazivala sličnim akcijama, a napominju da će to raditi i ubuduće.
Ovim putem Opština Kotor poziva sve koji su u mogućnosti da podrže ovakve inicijative i najugroženijima olakšaju život u novonastalim uslovima izazvanim trenutnom situacijom.