Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Javna Rasprava o Nacrtu Koncesionog akta i Ugovora za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje“

12.03.2015.
Javna Rasprava o Nacrtu Koncesionog akta i Ugovora za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje“

Obavještava se javnost da će se u periodu od 12. marta do 27. marta 2015. godine, održati JAVNA RASPRAVA o Nacrtu Koncesionog akta i Ugovora za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje“ Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave.Javna rasprava trajaće 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva sa Programom javne rasprave i tekstom Nacrta akta i Ugovora koji će biti objavljeni na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, portalu e-uprave i štampanim medijima.

Javna rasprava se organizuje:
- organizovanjem tri okrugla stola, koji će se održati u opštini Kotor, Prijestonici Cetinje i Ministarstvu održivog razvoja i turizma,
- dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku.

Okrugli stolovi i opšte javne rasprave, po jedinicama lokalne samouprave će se održati:

1. Kotor, 17. marta 2015. godine, palata Bizanti u Starom gradu (sala Skupštine opštine) u 14 časova.

2. Prijestonica Cetinje, 18. marta 2015. godine, sala Skupštine Prijestonice u 11 časova 

Okrugli sto za stručnu i zainteresovanu javnost održaće se u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma, u petak 27.03.2015. godine, od 11h do 13h, IV Proleterske br. 19, Podgorica.
Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije, civilni sektor i dr. da učestvuju u javnoj raspravi.
Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me ili preko arhive Ministarstva.