Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

OD PONEDJELJKA NOVE PROJEKCIJE U KINU BOKA

29.05.2020.
OD PONEDJELJKA NOVE PROJEKCIJE U KINU BOKA
,,Kino “Boka” u kotorskom Starom gradu, koji posluje u okviru JU Kulturni centar “Nikola Đurković” će, nakon više od dva mjeseca, u ponedjeljak 1. juna 2020. godine, ponovo početi sa radom", navodi se u saopštenju koje smo dobili iz JU Kulturni centar "Nikola Djurković" Kotor.

,,Projekcije filmova će se odvijati u standardnim terminima od 19 ili 20 sati.
Biće obavezna dezinfekcija ruku prilikom ulaska u salu, poštovanje mjera fizičke distance od najmanje dva metra kao i ostale mjere Vlade Crne Gore i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.
Do kraja juna, na repertoaru su sljedeći filmovi:

1., 2. i 3. juna 2020. - IZBRISANO SJEĆANJE (projekcija od 20h)
4.,5. i 6. juna 2020. - DVA ORTAKA I JAZAVAC (projekcija od 19h)
8.,9. i 10. jun 2020. - KRUPNA RIBA (projekcija od 20h)
11.,12. i 13. jun 2020. - HOME (projekcija od 19h)
15.,16. i 17. jun 2020. - PUPIJEVA POTRAGA (projekcija od 19h).

Podsjećamo, Kino “Boka” je, kao i ostale jedinice kotorskog Kulturnog centra, zatvoren za građane od 16. marta 2020.godine zbog pandemije izazvane virusom COVID19

Pauza u organizaciji programa iskorišćena je za poboljšanje infrastrukture, sređivanje prostorija i stvaranje ugodinjeg ambijenta kako za zaposlene tako i za posjetioce, dok su sve organizacione jedinice radile na pripremi programa za kotorsko kulturno ljeto.

Aktivnosti smo sprovodili preko svoje Facebook stranice, web sajta i Instagrama.
Održane su virtuelne izložbe likovnih i fotografskih radova pristiglih na konkurs Kulturno naslijeđe – izvor kreativnosti i, za kraj trećeg ciklusa edukativno-kreativnih radionica, "Kineski kroz igru” - izložba radova polaznika radionica", zaključuje se u saopštenju JU Kulturni centar "Nikola Djurković" Kotor.