Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

POZIV PRIVREDNIM SUBJEKTIMA ZA UČEŠĆE NA KONKURSU

07.07.2021.
POZIV PRIVREDNIM SUBJEKTIMA ZA UČEŠĆE NA KONKURSU

Opština Kotor poziva privredne subjekte i registrovane poljoprivredne proizvođače da se prijave na konkurs za izradu 25 sajtova. Vrijednost projekta koji je donacija agencije Laganoo d.o.o, je 25.000 eura, a realizuje se u cilju razvoja poslovanja privrednih subjekata na teritoriji Kotora.

Na konkurs se mogu prijaviti svi privredni subjekti bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća.

Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, u trajanju od godinu dana. Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo d.o.o. u saradnji sa Opštinom Kotor ponudiće svoje iskustvo i svoje resurse za kreiranju internet trgovina, svim zainteresovanim privrednicima. Svih 25 privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Vrsta biznisa, tip usluge ili proizvoda nijesu ograničeni. Pravo za prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju sledeće kriterijume: da je privredni subjekt registrovan za obavljanje privredne djelatnosti, da obavlja djelatnost na teritoriji opštine Kotor, da je izmirio poreske obaveze prema Upravi lokalnih javnih prihoda Opštine Kotor, postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama.

Od dokumentacije je potrebno: rješenje o registraciji iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta, potvrda Uprave lokalnih javnih prihoda Opštine Kotor da podnosilac prijave nema neizmirenih poreskih obaveza u prethodnoj godini i koja nije starija od 30 dana, ukoliko je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju, marketing plan sa budžetom za promociju web sajta nakon što web sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi).

Zainteresovani privredni subjekti mogu konkurisati putem linka: https://laganoo.me/25besplatnihwebsajtova-kotor ili na sajtu Opštine Kotor.

Kabinet predsjednika Opštine Kotor