header image

RISANSKI POZDRAV LJETU I SVJETSKOM DANU MUZIKE

22.06.2020.
blog image
U organizaciji Mjesne zajednice Risan, na novom dijelu risanske rive, za vikend je održan prigodan zabavno muzički program. Za dobro raspoloženje mještana najstarijeg grada u Boki kotorskoj, bila je zadužena ženska klapa ,,Incanto" i duet Kristijan Đuranović i Nataša Raičević.
Pored dobre muzike, rišnjani su goste dočekali sa gastronomskim specijalitetima koje su pripremile vrijedne ruke iz kuhinja Doma starih ,,Grabovac", Specijalne bolnice ,,Vaso Ćuković", kolektiva Osnovne škole ,, Veljko Drobnjaković", organizacije Žene Risna kao i brojni ugostitelji i pojedinci.
 
Želja i namjera je bila da se građanima Risna i okolnih mjesta, koji tradicionalno nedjeljom dolaze na poznati ,,risanski pazar" napravi ugođaj i dobro raspoloženje kako bi i bez velikih okupljanja u ovom vremenu još uvjek velike prijetnje za opšte zdravlje, ipak učinili jedan dan drugačijim od ostalih.
Posebno raspoloženi su bili najmlađi stanovnici koji nisu krili iznenađenje što je posredstvom Kotorskog festivala pozorišta za djecu i u Risan stigla ,,Guliverova klupa".
 
Programu je prisustvovao predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.