header image

SANIRAN PUT TROJICA - VRMAC

26.11.2019.
blog image
Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora sanirala je put Trojica-Vrmac, koji nerijetko posjećuju građani, ali i brojni turisti. Na ovoj dionici put je prethodno kompletno okošen, a zatim i očišćen od rastinja i viška zemlje.
 
Kako su nam kazali iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora na njihovo veliko zadovoljstvo slijedi i čišćenje Vrmca, da bi ljubitelji prirode uživali tokom posjete.
 
Takođe, na gradskoj pijaci i Gurdiću uređen je i dio zelenih površina sa sistemom za navodnjavanje. Radovi su se nastavili i u Dobroti gdje su očišćeni ostaci uginulih palmi na šetalištu.
 
Direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Zoran Mrdak nam je kazao i da je u toku sređivanje pločnika sa javnom rasvjetom, kao i da je uređen poslovni prostor Direkcije, Vodovoda i Zgrade obnove.
 
,,Čekamo okončanje tenderske procedure po programu rada Direkcije, kako bi nastavili uređenje našeg grada", zaključio je Mrdak.
 
Takođe, kako bi grad izgledao još ljepše, minulog vikenda se počelo sa postavljanjem dekorativne rasvjete povodom božićnih i novogodišnjih praznika.