Kotor

Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

TRADICIONALNI PRIJEM NAJBOLJIH UČENIKA POVODOM DANA OPŠTINE

22.11.2018.
TRADICIONALNI PRIJEM NAJBOLJIH UČENIKA POVODOM DANA OPŠTINE

Povodom 21. novembra Dana Opštine Kotor, predsjednik Vladimir Jokić, sa predsjednicom Skupštine Opštine Dragicom Perović priredio je tradicionalni prijem za najbolje učenike i studente.

Predsjednik Jokić čestitao je đacima i studentima, kao i njihovim profesorima i institucijama iz kojih dolaze, na postignutim uspjesima u prethodnoj godini, i naglasio da će lokalna uprava pružati maksimalnu podršku mladima. Predsjednica Skupštine je, čestitajući na dosadašnjim uspjesima, poručila prisutnima da oni, za lokalnu upravu, predstavljaju budućnost grada, i poželjela im ostvarivanje još boljih rezultata u onome što bude njihovo opredjeljenje za budućnost, nakon čega su predsjednik Jokić i predsjednica Perović, u zanimljivom razgovoru sa đacima i studentima, saslušali njihovo viđenje stanja u gradu, kao i ideje kako da se isto poboljša. 

Prijemu su prisustvovali: Matej Mršulja i Mila Franović (OŠ “Njegoš”), Nikolina Nikolić i Nikola Kovač (OŠ “Savo Ilić”), Andrea Ćeranić i Lana Đuričić (OŠ “Ivo Visin”), Neđeljko Tujković i Vuk Kašćelan (OŠ “Nikola Đurković”), Milica Subotić i Lena Kovačić (OŠ “Veljko Drobnjaković”), Ivana Šćekić i Milena Jurišević (Resursni centar za sluh i govor “Dr Peruta Ivanović”), Veljko Dudić i Vasilije Čolan (Gimnazija Kotor), Ivana Baćović i Dejan Kašćelan (Pomorska škola), Jovana Mršulja i Isidora Nikolić (Muzička škola “Vida Matjan”), Milica Vlahović i Pavić Bracanović (Fakultet za pomorstvo), Anđela Brandmajer i Anđela Smolović (Fakultet za turizam i hotelijerstvo).

Takođe, prijemu su prisustvovale i sportistkinje Amela Feković, koja je u ovoj godini osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u bench pressu i powerliftingu, koje je održano u mađarskom Egeru, i Mare Jablan, koja je u ovoj godini oborila više državnih rekorda u različitim atletskim disciplinama.